Băsescu: Dacia să devină maşina Africii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În discursul inaugural al noilor modele Dacia Logan, preşedintele Traian Băsescu a urat constructorilor de la Mioveni să atingă "un obiectiv prezibil", şi anume ca "Dacia să devină maşina Africii".

"În seara asta e un eveniment uriaş pentru noi. Se confirmă capacitatea României de a produce maşini la vârf de tehnologie", a spus preşedintele în deschiderea evenimentului de lansare a noilor modele Dacia Logan. "Astăzi avem o Dacie competitivă, superbă!", a exclamat şeful statului.

Băsescu a spus că este extrem de mândru de o remarcă făcută de prestigioasa agenţie de ştiri Bloomberg, care a semnalat că Dacia a devenit maşina oamenilor de afaceri şi, mai important, plasa de siguranţă a grupului Renault.

Şeful de la Palatul Cotroceni a lăsat să se înţeleagă că este mândru că a fost "unul dintre miniştrii care au semnat privatizare Uzinei Dacia" şi a subliniat că grupul Renault, deşi a promis investiţii de 400 de milioane de euro, a băgat mai bine de două miliarde de euro în fabrica auto. Mai mult, Băsescu a spus că "partenerii francezi au fost oneşti cu România şi cu uzina de la Piteşti" şi "Renault a fost onest cu inteligența românească" prin crearea centrului tehnic de la Titu.

"Tuturor le recomand un model Dacia, pentru că nu vor găsi în altă parte motorul și tehnologia unei Dacii făcute la Mioveni!", a conchis Traian Băsescu.

Cele mai noi modele Logan, de astăzi pe piața din România

Dacia a lansat marţi, în România, a doua generaţie a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, prezentate în premieră la salonul auto de la Paris, la sfârşitul lunii septembrie.

Noul Logan, o maşină de familie, accesibilă, cu linii fluide şi elegante, este disponibilă în România începând de la preţul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pentru piaţa românească au fost lansate începând cu data de 9 noiembrie.

Noul Sandero este un vehicul de oraş, compact, cu un design modern, care oferă 5 locuri spaţioase şi are un preţ de pronire de 6.990 euro (cu TVA).

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE!

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite