Cum arată Ford B-Max în prima imagine oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ford a prezentat miercuri prima imagine oficială a monovolumului de serie B-Max care va fi produs exclusiv la fabrica de la Craiova, maşină care va fi lansată pe piaţa locală în trimestrul al treilea.

Versiunea de serie a noului model va fi prezentată în luna martie la Salonul Auto de la Geneva, după ce, în urmă cu un an, a fost dezvăluit prototipul monovolumului.

Deşi B-Max va fi produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova, lansarea modelului pe piaţa din România va avea loc în al treilea trimestru al acestui an, după cea din ţările vest-europene.

B-Max este un monovolum compact, care adaugă o nouă abordare a construirii uşilor, cu stâlpii centrali integraţi chiar în portiere. Alături de dispunerea flexibilă a scaunelor şi spaţiul de depozitare cel mai încăpător din clasa sa, B-Max va beneficia şi de o execuţie superioară şi materiale de înaltă calitate care sunt intalnite rareori la o maşină din clasa compactă, la un preţ convenabil. Maşina combină un design incitant şi inovator cu dotări care înainte, puteau fi găsite numai în clasele superioare de automobile, după cum susţin oficialii Ford, într-un comunicat.

Noul model va fi echipat cu un motor turbo disesel (despre care Ford nu a dat detalii) şi cel mai mic motor pe benzină construit până acum de Ford - EcoBoost de 1 litru, produs şi la fabrica de la Craiova.

B-Max va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de preşedintele grupului american Ford, Alan Mulally.

CITEŞTE ŞI:

Ford va produce, în 2012, la Craiova, 60.000 de unităţi B-Max: 7 maşini pe oră

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite