Asigurare minune: îţi iei banii în şapte zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asirom a lansat o poliţă de asigurare care permite unui client RCA al companiei să solicite direct acesteia despăgubirea pentru daunele produse în urma unui accident rutier din vina altui şofer. Ulterior, Asirom va recupera banii de la asigurătorul vinovatului.

Denumită Casco Partener, poliţa scuteşte clienţii RCA ai companiei de timpul pierdut şi neplăcerile cauzate în urma unui incident auto cu un şofer asigurat la altă companie.

Cei de la Asirom estimează că recuperarea individuală a daunelor produse în urma unui incident auto poate dura şi câteva luni. Compania susţine că noua poliţă garantează că banii vor fi primiţi în cel mai scurt timp posibil, în cel mult om săptămână de la acceptarea dosarului complet. Cei de la Asirom spun că vor reuşi să vândă peste 100.000 de poliţe Casco Partener până la sfârşitul anului.
 
Tariful de primă variază între 30 şi 160 de lei/an, în funcţie de categoria vehiculului şi de suma asigurată declarată, plătită integral la încheierea contractului.

Poliţa, valabilă doar în România
Poliţa este valabilă pentru accidentele care au avut loc în Romania şi se poate încheia pe perioade de şase sau 12 luni.Un client care deţine o Dacia Logan 1.4 va plăti 414 lei pentru achiziţionarea pachetului RCA şi Casco Partener. Anterior, pentru acelaşi autovehiculul, poliţa RCA costa 466 lei. Totodată, tariful de primă pentru Casco Partener se ridică la 44 lei pentru Dacia Logan 1.4.

Asirom are circa 600.000 de clienţi, care au încheiat o poliţă de asigurare auto obligatorie. Poliţa Casco Partener nu se adresează clienţilor care deţin o asigurare facultativă Casco.
 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite