Apare Loganul fără portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apare Loganul fără portbagaj
Apare Loganul fără portbagaj

Loganul are probleme în India. Vânzările nu au fost la nivelul aşteptărilor, iar alianţa dintre Mahindra & Mahindra (M&M) şi Renault e pe cale să se rupă. Astfel, importatorii s-au gândit să taie din portbagaj cu 20 de centimetri. Aşa că, utomobilul va măsura sub patru metri lungime, ceea ce îl va face mai ieftin având în vedere legislaţia indiană.

Renault Logan măsoară 4,20 metri. Legislaţia din India prevede taxe mai mici pentru maşinile cu lungime sub patru metri. Luând în considerare concurenţa de pe piaţa indiană, preţul Loganului nu este atât de atrăgător pentru cumpărători. Reducerea dimensiunilor ar scădea considerabil preţul Loganului.

Carlos Ghosn, preşedintele alianţei Renault-Nissan, aflat în India pentru a inaugura fabrica de la Chennai (investiţie de 990 de milioane de dolari) a spus că Logan va rămâne cu orice preţ pe piaţa din India. ”Am discutat despre problemele pe care le are Logan pe piaţa locală. Ne gândim cum să repoziţionăm această maşină. Logan va rămâne pe această piaţă” a spus oficialul Renault.

Mahindra-Renault produce Logan în India, compania fiind deţinută în proporţie de 49% de Renault. Uzina din Nasik are 3.500 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 50.000 de automobile pe an.

FOTO De la Loganul cu portbagaj redus, la Loganul Coupe

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite