Anvelopă de top de la Goodyear

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anvelopa F1 Asymmetric stabileşte noi standarde de performanţă prin combinaţia inovativă a tehnologiei revoluţionare "Active Cornergrip" cu un nou material compozit specific anvelopelor de

Anvelopa F1 Asymmetric stabileşte noi standarde de performanţă prin combinaţia inovativă a tehnologiei revoluţionare "Active Cornergrip" cu un nou material compozit specific anvelopelor de curse. Noua tehnologie permite anvelopei să aibă un contact îmbunătăţit cu suprafaţa de rulare pe toată lăţimea benzii de rulare, asigurându-se, astfel, un nivel îmbunătăţit de aderenţă la viraje. Beneficiind de un material compozit specific anvelopelor de curse, Eagle F1 Asymmetric maximizează aderenţa pe carosabil umed.

Astfel, noua anvelopă de înaltă performanţă este ideală pentru condus, chiar şi în condiţii de ploaie. Profilul benzii de rulare a anvelopei Eagle F1 Asymmetric variază pe lăţimea anvelopei. Pe partea din interior, un profil deschis al benzii de rulare maximizează dispersia apei, în timp ce nervura centrală continuă asigură stabilitate sporită în timpul rulării. Blocurile mari şi solide externe asigură aderenţă maximă în timpul virajelor.

Aceste caracteristici ale benzii de rulare sunt susţinute de materialul compozit al benzii de rulare specific anvelopelor de curse care maximizează aderenţa pe carosabil umed. În momentul virării, este exercitată o forţă mai mare în zona petei de contact a anvelopei.

Tendinţa de distribuire a greutăţii automobilului se transferă pe partea exterioară a umărului anvelopei, iar aderenţa pe exteriorul benzii de rulare este mărită, în timp ce aderenţa pe interiorul benzii de rulare descreşte. Tehnologia unică, "Active Cornering", de care beneficiază anvelopa Eagle F1 Asymmetric îmbunătăţeşte contactul anvelopei cu solul în interiorul petei de contact pentru aderenţă mai mare la viraje.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite