Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a vizitat showroom-ul Lotus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, a vizitat, în această săptămână, showroom-ul Lotus din Otopeni, acolo unde s-a întâlnit şi cu preşedintele Forza Rossa, Ion Bazac.

Martin Harris s-a arătat încântat de proiectele care au legătură cu Lotus România, precizând că este fericit că această marcă este acum prezentă şi pe piaţa românească. „Ne bucurăm că marca Lotus este acum reprezentată oficial în România. Lotus este un simbol al excelenţei britanice în domeniul ingineriei auto şi al maşinilor de tip sport. Succesul său în Formula 1 a contribuit semnificativ la promovarea valorilor şi expertizei britanice în întreaga lume. Publicul din România ar putea găsi în istoria acestei mărci o sursă de inspiraţie şi un model de progres", a spus ambasadorul.

Ion Bazac s-a arătat şi el entuziasmat de vizita ambasadorului Marii Britanii şi a afirmat că doreşte să promoveze numele Lotus în rândul pasionaţilor de automobile din ţară. „Suntem încântaţi de vizita şi de entuziasmul domnului Ambasador pentru Lotus. Ne dorim să promovam mai mult numele şi povestea acestei mărci in randul pasionaţilor de automobile din România. De altfel, prin intermediul Ambasadei Marii Britanii, vom contribui cu expertiza Forza Rossa în promovarea siguranţei şoferilor şi a securităţii rutiere în România, în cadrul tematicii Corporate Social Responsibility", a spus Bazac.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite