Abarth 500 esseesse – Cutiuţa cu surprize

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abarth 500 esseesse
Abarth 500 esseesse

Există maşini create doar cu scopul de a parcurge distanţa de la punctul A la punctul B. Există însă şi maşini pentru care se creează distanţe, alimentate la infinit de plăcerea de a conduce. Exemplul cel mai bun? Abarth 500 esseesse.

Anonim pentru unii, prea extrem pentru alţii, italianul pur-sânge s-a născut doar pentru dependenţii de adrenalină. Bazată pe popularul Fiat 500, creaţia diviziei de performanţă Abarth este un adevărat kart ce poate fi condus pe drumurile publice.

Emblema "esseesse", regăsită discret pe caroserie, trădează un pachet special care aduce mai multă putere şi un comportament extrem. Modelul urban, care cântăreşte mai puţin de o tonă, ajunge astfel să dezvolte 160 de cai putere şi 230 de Nm, resurse suficiente pentru a declanşa o adevărată isterie atunci când calci acceleraţia.

Pachetul "esseesse" poate fi comandat de oricine are în garaj un Abarth 500, livrarea lui urmând să se facă într-o cutie din lemn, cu însemnele "Scorpionului", care ascunde frâne, suspensii, jante de 17 inch şi 25 de cai putere în plus.

Citiţi mai multe pe Automarket.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite