AAA Auto a deschis un nou centru la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sediu al companiei din Braşov este situat pe Calea Bucureşti, în zona cea mai importantă de dealeri auto, oferind o vizibilitate maximă. Cel mai important atu al sucursalei de achiziţii

Noul sediu al companiei din Braşov este situat pe Calea Bucureşti, în zona cea mai importantă de dealeri auto, oferind o vizibilitate maximă. Cel mai important atu al sucursalei de achiziţii din Braşov este faptul că plata se face imediat clienţilor. De asemenea, pentru cei foarte ocupaţi există personal specializat care merge la client şi cumpără maşina la locaţia stabilită. Centrul din Braşov este deschis publicului de luni până vineri, între orele 9-20. În următoarele două-trei luni, centrul va începe şi vânzarea de autoturisme. În prima fază, va exista un stoc optim de maşini, fiind prognozat un volum semnificativ de vânzări.

Compania AAA Auto a intrat pe piaţa din România, la Bucureşti, în iunie 2005. De la începutul activităţii sale, a vândut peste 5.000 de maşini. "Piaţa auto din România este o piaţă cu aşteptări foarte mari, fiind una dintre cele mai dinamice şi solicitante din Europa centrală şi de est. Din acest motiv ne străduim să oferim o gamă excelentă de servicii, prin care înţelegem o abordare rapidă şi profesionistă", a afirmat preşedintele Consiliului de Administraţie al AAA Auto, Anthony James Denny. AAA Auto este cel mai mare comerciant de maşini rulate din Europa centrală, vânzările companiei depăşind 50.000 de maşini pe an în întreaga zonă.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite