A fost creat un etilotest care se conectează la mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compania suedeză este pregatită să lanseze dispozitivul pe piaţă.
Compania suedeză este pregatită să lanseze dispozitivul pe piaţă.

Un fluier de metal care va putea fi ataşat de telefonul mobil este destinat tuturor şoferilor care doresc să-şi verifice nivelul de alcool din organism.

Potrivit ziarului spaniol La Gaceta, firma suedeză Alcoolsystems a prezentat la Congresul Mobile World, un alcoolmetru, care se poate conecta la un nou tip de telefon mobil.

Compania suedeză este gata să lanseze pe piaţă noul dispozitiv care este destinat tuturor categoriilor de conducători auto care doresc să-şi verifice nivelul de alcool din organism.

Un reprezentant al companiei Alcoolsystems a spus că : « principalele categorii de şoferi pentru care a fost creat dispozitivul sunt profesioniştii, care parcurg distanţe lungi şi sunt obligaţi să respecte programul de parcurs, dar va putea fi achiziţionat şi de amatori şi taximetrişti.

Dispozitivul este din metal are forma unui fluier şi după conectarea la mobil afişează reperele admise de lege. După înregistrarea parametrilor din respiraţia utilizatorului, datele sunt trecute pe ecranul telefonului, care oferă informaţii detaliate despre nivelul de alcoolemie procesat.

Află pe adevarul.es : cum funcţionează dispozitivul şi dacă poţi « păcăli » înregistrările euforice ?

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite