RCS&RDS lansează servicii de telefonie și internet mobile cu credit preplătit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul de telecomunicații RCS&RDS va lansa servicii de telefonie, inclusiv internet mobil cu credit preplătit, precum și servicii de televiziune de înaltă definiție, din iunie, potrivit lui Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al companiei, prezent în cadrul Zilei Comunicațiilor.

Oficialul companiei nu a dat mai multe detalii legate de prețul acestor servicii. Și Vodafone oferă internet broadband pe baza de cartele preplătite. Serviciile prepaid de internet mobil ofera acces la internet de pe laptop sau PC cu ajutorul unui modem USB, pe bază de cartelă reîncarcabilă. Compania susţine că reţeaua Vodafone oferă acum acoperire pentru servicii de internet mobil până la 7,2 Mbps în zone turistice precum Vama Veche, Sulina, Cabana Bâlea, Salina Praid, Vârful Semenic, pârtia de schi Parâng, Agapia, Cheile Bicazului, Păltiniş, Transfăgărăşan. Parte a grupului britanic de telecomunicaţii Vodafone, operatorul local avea 9,6 milioane de clienţi la finele anului 2009.

Fotbal high-definition

În ceea ce privește serviciile de televiziune de înaltă definiție, acestea vor fi disponibile la începutul lunii iunie. Potrivit declarațiilor lui Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS, în ofertă vor fi incluse mai multe canale de televiziune, printre care și unul de sport, pentru a oferi conținut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud, desfășurat în perioada 11 iunie-11 iulie.

Și operatorii Romtelecom, UPC și Ines Group oferă servicii de televiziune high-definition (HD). Romtelecom oferă televiziune prin tehnologia IPTV, în zece orașe din țară. Directorul de dezvoltare al Romtelecom, Ovidiu Ghiman anunțat joi, în cadrul Zilei Comunicațiilor, că operatorul va lansa un pachet de canale în format HD. Astfel, clienţii de televiziune digitală Romtelecom Dolce se pot abona la pachetul Dolce HD care conţine TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Discovery Showcase HD, la tariful de 4,9 Euro (fără TVA).

În afară de România, RCS&RDS este prezentă în alte şase state din Europa - Ungaria, Spania, Slovacia, Croaţia, Cehia şi Serbia.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite