Magazin cu rochii care costă cât o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bluze cu pietre Swarovski, sacouri din piele de piton şi genţi ale unor mari creatori se găsesc la outletul Lovebrands. În imobilul din Piaţa Romană nr. 8 sunt vândute cu preţ redus colecţii din sezoanele trecute ale unor branduri prestigioase. Cea mai scumpă rochie costă 6.800 de euro.

Citiţi şi:


Accesorii şi articole vestimentare ale celebrelor colecţii de vară marca Versace, Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, Diesel, Marc Jacobs şi Louis Vuitton sunt reduse până la 70% la outletul aflat la intersecţia bulevardelor Dacia şi Magheru.

Firmele căutate de împătimiţii modei îşi trimit creaţiile din sezoanele trecute, de la Milano, direct în outletul din Bucureşti pentru a fi vândute la preţuri reduse. Pragul magazinului este trecut de vedete sau soţii de parlamentari, pentru care câteva zeci de mii de euro pot fi risipite cu uşurinţă atunci când e vorba de garderoba lor. „Cei mai mulţi clienţi sunt încântaţi de preţurile de la noi, pentru că fac comparaţie cu ce au găsit în străinătate“, precizează o angajată.

Reduceri de până la 30.000 de euro

Chiar dacă unele haine şi accesorii sunt reduse considerabil, preţurile pot ajunge la valoarea unui automobil. Astfel, o rochie semnată de creatorii italieni Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, cu preţul iniţial de 40.000 de euro, s-a vândut cu 10.000 de euro. Rochia, din colecţia 2007-2008, era făcută manual, numai din preţioasele pietre Swarovski şi avea o mică trenă.

„Această rochie a fost printre primele articole de lux care s-au vândut când am deschis magazinul“, a declarat o vânzătoare de la Lovebrands.

Acum, în magazin, cel mai scump articol vestimentar este o rochie D&G, cu pietre Swarovski, în valoare de 6.800 de euro. Pentru bărbaţi, cel mai costisitor produs este un costum care aparţine casei de modă Versace, la preţul de 3.800 de euro.

Magazin-expoziţie

image

„Odată, o doamnă ne-a întrebat dacă este expoziţie“, spune râzând o vânzătoare din magazin. Printre produsele ce se pot găsi aici sunt şi faimoasele genţi Louis Vuitton, care au un discount de 30%. Astfel, preţul ajunge la 3.650 de euro. 

Vânzările zilnice ale outletului se ridică la 2.000 de euro, iar numărul celor care trec pragul magazinului nu este mai mare de zece.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite