Doi bucureşteni înşelau comercianţii, atribuindu-şi calitatea de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi bucureşteni înşelau comercianţii, atribuindu-şi calitatea de poliţişti
Doi bucureşteni înşelau comercianţii, atribuindu-şi calitatea de poliţişti

Doi bucureşteni sunt urmăriţi penal pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale după ce, în mai multe rânduri, atribuindu-şi calitatea de poliţişti în cadrul Serviciului Economic al Poliţiei Capitalei, au efectuat controale la societăţi comerciale sau la tarabe, într-un târg din sectorul 4, şi au încasat diferite sume de bani de la cei care vindeau, pentru a închide ochi la neregulile constatate.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, cei în cauză, în vârstă de 41 şi, respectiv 23 de ani, au fost prinşi de poliţişti joi, după ce aceştia s-au prezentat la punctele de lucru a două societăţi comerciale din sectorul 4, s-au recomandat ofiţeri de poliţie în cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor şi au pretins 2.000 de lei, pe motiv că au constatat o serie de nereguli în activitatea comercianţilor.

Asupra acestora au fost găsite mai multe bunuri între care o pereche de cătuşe, o legătură de chei pentru cătuşe, o mapă de culoare neagră, un top de procese - verbale şi suma de 5.100 lei.

Cei doi sunt urmăriţi penal pentru înşelăciune şi uzurparea de calităţi oficiale. Cel în vârstă de 41 de ani este judecat în stare de arest preventiv, după decizia de vineri a Judecătoriei sectorului 4, iar celălalt în stare de libertate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite