FOTOGALERIE Gheruţe moi pentru pisici sau fitness pentru căţei? Piaţa accesoriilor pentru animale a ajuns la 40 de miliarde de dolari în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă credeaţi că tot ceea ar fi putut dori un proprietar de animal de companie a fost inventat deja, mai gândiți-vă. Americanii au cheltuit mai mult de 40 de miliarde de dolari într-un singur an pentru a-şi face animalele de companie fericite. Şi dacă nu pot găsi exact produsul pe care şi-l doresc? Ei bine, unii proprietari de animale îşi suflecă mânecile şi realizează chiar ei produsul, scriu jurnaliştii de cnbc.com.

CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE!

Accesorii pentru animalele de companie

Acestea sunt produse şi servicii oferite animalelor de companie ce au fost inventat de proprietarii nesatisfăcuţi de ceea ce exista deja pe piaţă:

Dacă mersul pe jos pe banda de alergare poate îmbunătăţii forţa muscular, ajută la prevenirea obezităţii şi la buna funcţionare a sistemului cardiovascular, de ce nu s-ar face acelaşi lucru şi pentru câinele tău? Acest lucru se poate întâmpla la un club special de fitness pentru câini, unde şedinţa costă 15 dolari.

O hăinuţă pentru câini poate ajunge în State, până la 49 de dolari.

Gentuţa pentru strâns mizeria câinelui costă 34,95 dolari.

Încălţările pentru căţei, care seamănă cu faimoasele cizme UGG, costă de la 19,99 de dolari în sus.
O pernă specială pe care doarme câinele costă 125 de dolari.

Gheruţele moi pentru pisici, o alternativă la neplăcutul tăiat de unghii, costă 18,95 dolari.

Un pandantiv în formă de nas de căţel pentru patrupedul tău are preţul de 199,99 dolari.

Prăjiturile pentru căţei costă 2 dolari bucata la cofetărie sau 25 de dolari o duzină, cumpărate online.

O uşiţă pentru pisici care recunoaşte cipul din zgarda propriului animal, astfel încât să nu îţi intre pisici străine în casă costă 149,99 dolari.

Atunci când te muţi şi eşti deţinătorul unui animal de companie, o firmă ce se ocupă de astfel de aranjamente te ajută să rezolvi problemele legate de companion - îţi rezervă bilete, îţi face programare la veterinar şi alte aranjamente de călătorie. Preţul? Porneşte de la 1.000 de dolari.

Accesul la o reţea specială care include informaţiile despre animal şi despre stăpân, astfel încât proprietarul să fie informat imediat dacă patrupedul a fost pierdut sau i s-a întâmplat ceva - 12,95 dolari.

Ceară specială care protejează lăbuţele mai ales în condiţii meteo nefavorabile. Iniţial, a fost creată pentru câinii care trag sănii în Alaska. Preţ - de la 15 dolari.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite