Zboruri directe de la Bacău la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană românească Blue Air a introdus două zboruri regulate pe săptămână pe ruta Bacău-Paris. Preţul biletelor porneşte de la 19,99 euro, cu taxele de aeroport incluse, potrivit datelor companiei.

Zborurile spre Paris vor fi efectuate în fiecare joi şi duminică. „Ruta Bacău-Paris nu este doar o legătură între două oraşe. Considerăm că prin introducerea acestei rute, Blue Air va oferi soluţii accesibile de călătorie şi de business nu numai celor din Bacău, cât şi clienţilor din întreaga regiune a Moldovei", a declarat Sherif Ussama, directorul general al Blue Air. Paris este cea de-a cincea legătură externă directă de la Bacău, alături de Bologna, Londra, Roma şi Torino. Blue Air efectuează zboruri din România spre peste 50 de destinaţii europene.

Compania aeriană low-cost Blue Air, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, operează zboruri din decembrie 2004. Până în prezent a transportat peste 4,5 milioane de pasageri.

În 2009, compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 140 de  milioane de euro, sub estimări, dar în creştere cu 12% faţă de valoarea din 2008, pe fondul lansării de zboruri noi, al creşterii numărului de aeronave şi al încheierii unor parteneriate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite