Zboruri directe Bucureşti – Riga, din martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transportatorul aerian Tarom va opera, începând cu 28 martie, patru zboruri directe pe săptămână către Riga, capitala Letoniei, informează compania.

„Programul de operare pe ruta Bucureşti - Riga - Bucureşti a fost gândit special atât pentru traficul point-to-point, cât şi pentru pasagerii de conexiune, oferindu-le posibilitatea de a ajunge, via Bucureşti, în celelalte destinaţii operate de Tarom.  Deschiderea acestei noi rute se înscrie în strategia Tarom de extindere spre estul Europei, pentru a deveni complementari ariei de destinaţii acoperite de companiile membre Sky Team, la care Tarom va adera în luna iunie, anul acesta", a declarat Gabriela Bordea, directorul de marketing şi vânzări al Tarom.

Tarom va introduce cursele pe ruta Bucureşti - Riga în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Durata zborului este de două ore şi 15 minute.

În sezonul de iarnă 2009/2010 compania Tarom operează către 49 de destinaţii în Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Anul trecut, compania a introdus operarea pe 11 noi destinaţii: Amsterdam, Bari, Budapesta, Belgrad, Dubrovnik (sezonier perioada de vară), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarnă), Strasbourg, Veneţia şi Zurich. Operatorul de stat Tarom deţine 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus şi ATR.

Anul trecut, Tarom a înregistrat venituri de 1,11 mliarde de lei, mai mici cu 27% faţă de cele programate iniţial. Totodată, compania estimează că a înregistrat în anul 2009 pierderi de 91 de milioane de lei, cauzate de criza economică.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite