Yahoo! Mail în limba română din aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După îndelungi aşteptări, compania americană Yahoo! va lansa în luna martie varianta în limba română a site-ului, a anunţat Mihai Fanache, managerul MediaCafe, companie care vinde publicitate pe site-urile Yahoo!.


Lansarea versiunii ]n limba română a tot fost amânată, însă, în noiembrie anul trecut oficiali ai Yahoo! prezenţi la o conferinţă în Bucureşti, spuneau că în 2011 va fi lansat acest serviciu.

Mihai Fanache spune că pagina yahoo.ro va conţine ştiri din diverse domenii. "Vom avea conţinut relevant din toate domeniile care contează. Avem deja acorduri cu produse din trustul Pro TV, Apropo şi Realitatea TV", explică managerul MediaCafe.

Site-ul yahoo.ro va arăta exact ca site-ul "mamă", yahoo.com, însă conţinutul va fi în limba română. În Olanda sau Turcia există deja o astfel de versiune.

De asemenea, şi serviciul de e-mail va fi tot în limba română. Compania Yahoo! nu va face angajări în următoarea jumătate de an, spre deosebire de Google, care atunci când a deschis primul birou în România, au anunţat că se fac recrutări.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite