Vom mânca iaurt de la Pepsi. Producătorul de băuturi carbogazoase vrea să intre pe piaţa lactatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul american de băuturi răcoritoare Pepsi a încheiat un parteneriat cu Theo Muller, cea mai mare companie de lactate din Germania, şi împreună vor începe să ofere iaurtul Yanks, disponibil iniţial doar pe piaţa din SUA.

Müller, creatorul popularelor iaurturi de băut Müller Milch, va investi aproximativ 150 de milioane de euro pentru a produce și comercializa lactate pentru consumatorii americani, scrie „The Local“.Data la care noile produse lactate elaborare de Pepsi şi Muller vor fi lansate nu a fost încă anunţată.

Parteneriatul reprezintă încă un par a strategiei celor de la Müller de a se extinde la nivel mondial, iar nivelul scăzut de consum de lactate pe cap de locuitor din Statele Unite i-a convins pe nemţi că aceasta este cea mai piaţa care prezintă cel mai mare potenţial de creştere.

Theo Müller este cea mai mare companie privată de lactate din Germania cu peste 16.000 de angajați și un profit anual estimat la 3,5 miliarde de euro. Recent, compania a preluat producătorul britanic de lactate Robert Wiseman, consolidând prezenţa în Marea Britanie a subsidiarei Muller Dairy UK, înfiinţată încă din 1987.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite