Vom avea mai puţină benzină în rezervor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii îşi vor permite din ce în ce mai puţin să folosească maşinile proprii şi vor achiziţiona mai puţin carburant anul viitor, întrucât puterea de cumpărare a populaţiei este în scădere, au arătat, ieri, reprezentanţii companiei petroliere MOL.

Pe de altă parte, aceştia se aşteaptă ca vânzările de carburanţi să crească pe segmentul angro, odată cu revigorarea unor industrii precum cea auto.

„Vom asista în 2010 la o inversare a situaţiei faţă de acest an pe piaţa din România, când reducerile mai mari au fost pe partea de angro. Revigorarea industriilor va fi motorul de creştere a pieţei de carburanţi", a declarat Laszlo Piry, vicepreşedintele de retail al grupului MOL.

Acesta a adăugat că grupul a alocat diviziei din România 20% din bugetul destinat distribuţiei, ceea ce arată încrederea în creşterea acestei pieţe pe viitor.

Din planul de modernizare a benzinăriilor din România face parte şi afişarea vizibilă a preţurilor la intrarea în staţii.

De la 1 ianuarie, conducerea MOL România va fi preluată de Szabolcs Ferencz (foto), care îl va înlocui pe Zsolt Szalay, aflat în această funcţie de patru ani. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite