Vodafone România are un nou şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la 1 decembrie, spaniolul Inaki Berroeta va ocupa poziţia de director general al Vodafone România. Până acum, Berroeta a deţinut acceaşi funcţie la Vodafone Malta. Totodată, Liliana Solomon, fostul şef al diviziei româneşti, va ocupa postul de director de operaţiuni, regiunea Europa, în cadrul Vodafone Group.

Inaki Berroeta a deţinut mai multe poziţii de conducere în Vodafone Group, fiind unul dintre primii angajaţi ai companiei care devenea ulterior Vodafone. El s-a alăturat echipei în anul 1995, când Vodafone Spania era încă Airtel Movil.

În anul 1997, Inaki s-a mutat în California, USA, unde a ocupat funcţie de director IT la compania AirTouch International, iar din 1999, a lucrat pentru Global Star USA, ca manager Customer Care & Billing System.

În anul 2000, Inaki a revenit în Spania, iar până în 2007 a deţinut mai multe poziţii executive la Vodafone Spania. Inaki Berroeta este licenţiat în telecomunicaţii şi are un MBA de la colegiul Henley Management din Marea Britanie UK.

Liliana Solomon s-a alăturat Vodafone în anul 2005 şi a fost şeful filialei româneşti în aceasta perioadă.

Cu o experienţă de peste 15 ani în industria telecom, Liliana Solomon a deţinut anterior poziţii executive în cadrul mai multor companii internaţionale precum T-Mobile Marea Britanie, Cable&Wireless Marea Britanie sau Deutsche Telekom. Liliana are un doctorat în fizică şi un MBA de la INSEAD, Franţa. 

Vodafone România, divizie a Vodafone Group, este unul dintre operatorii principali de telecomunicaţii mobile de pe piaţa noastră, având un portofoliu de peste 9,8 milioane de clienţi, la data de 30 iunie 2010.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite