Vodafone, tentat de telefonia fixă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vodafone analizează posibilitatea extinderii activităţilor, una dintre direcţii fiind oportunitatea intrării pe piaţa de telefonie fixă, a declarat preşedintele grupului britanic de telefonie

Vodafone analizează posibilitatea extinderii activităţilor, una dintre direcţii fiind oportunitatea intrării pe piaţa de telefonie fixă, a declarat preşedintele grupului britanic de telefonie mobilă, Arun Sarin, transmite Reuters.
Vodafone are în vedere extinderea gamei de servicii prin oferirea de internet în bandă largă şi VoIP (voice over Internet protocol), pentru a concura mai eficient cu companiile rivale. şeful Vodafone a arătat că, pentru moment, grupul nu are în vedere preluarea unei companii de telefonie fixă. Recent, operatorul de telefonie mobilă Orange şi-a anunţat planurile privind lansarea unui serviciu de telefonie fixă în Marea Britanie, destinat mediului de afaceri, concurând liderul de piaţă, BT Group. Analiştii consideră că iniţiativa Orange e justificată, o recunoaştere a faptului că numeroase afaceri mici şi mijlocii nu vor renunţa curând la telefonia fixă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite