Vlădescu: Consilierii economici români din străintătate sunt aroganţi şi închid uşile exportatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, le-a cerut consilierilor economici români din străinătate să-i trateze în mod egal toţi întreprizătorii români, pentru a impulsiona revigorarea exportului.

„Sunteţi cu toţii miniştri, dar sunteţi miniştri în slujba antreprenorilor români. Întreprinzătorul român nu e numai cel care vine la un hotel de cinci stele şi vă invită la masă şi îşi permite să o plătească, dar este şi cel care vrea să exporte de 10.000 de euro ceva şi nu ştie unde să se ducă sau pe cine să întrebe‟, arată Sebastian Vlădescu, Ministrul Finanţelor.

El a mai spus că România are puţine şanse să aibă o creştere economică pe termen lung, fără o majorare solidă, tot pe termen lung, a exporturilor. Însă, aici, un rol important îl au consilierii externi pentru că România a crescut în ultimii ani bazându-se şi pe investiţiilor micilor întreprinzători, nu doar pe cele ale marilor companii. „Marii oameni de afaceri se descurcă, cei mici nu ştiu şi au nevoie de dumneavoastră. Vă rog, lăsaţi aroganţa şi încercaţi să-i vedeţi pe toţi ca pe nişte oameni‟, a adăugat Vlădescu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite