Vizitaţi America!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi şi duminică găsiţi la chioşcuri DVD-ul cu descoperirea SUA Ian Wright vă prezintă săptămâna acesta oraşele New York şi Las Vegas prin noul DVD din seria Hai-Hui prin

Azi şi duminică găsiţi la chioşcuri DVD-ul cu descoperirea SUA

Ian Wright vă prezintă săptămâna acesta oraşele New York şi Las Vegas prin noul DVD din seria Hai-Hui prin lume.

Ghidul Ian Wright are plăcerea de a vă prezenta Las Vegasul, care a fost fondat cu doar 100 de ani în urmă, şi care este situat în mijlocul deşertului Mojave. Autointitulat "Capitala mondială a distracţiei", Las Vegasul este asaltat în fiecare an de peste 20 de milioane de turişti.

Ian petrece nu mai puţin de o săptămână în oraşul care nu se odihneşte niciodată, explorând hotelurile, cazinourile, dar şi capele în care cei nonconformişti au ocazia să îşi unească destinele în faţa "preotului Elvis".

Ian profită de faptul că se află aici şi învaţă mai multe şmecherii ale jocului de noroc, dar înţelege repede că nu este deloc sănătos să te laşi prins în vâltoarea balck-jack-ului. Excursia sa se încheie cu o experienţă plină de adrenalină, când se aventurează în Grand Canion, considerat una dintre Minunile Lumii.

După fascinantul episod Las Vegas, Ian Wright se opreşte în New York. El îşi începe plimbarea cu probabil cea mai cunoscută statuie a lumii, Statuia Libertăţii. Pentru a ajunge în East Side, Ian se aventurează cu taxiul şi învaţă de la şofer ce este aceea "Atitudinea de New York". Pentru a înţelege cultura oraşului este important să vizitezi toate cartierele, de la Manhattan, Harlem, Brooklyn, până la Bronx sau Coney Island.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite