Vânzările Logan, pe val la nivel mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Logan a prins bine în toată lumea. Vânzările de automobile au totalizat, în primele trei luni ale anului, 63.400 de vehicule la nivel mondial, în creştere cu 18% comparativ cu perioada

Logan a prins bine în toată lumea. Vânzările de automobile au totalizat, în primele trei luni ale anului, 63.400 de vehicule la nivel mondial, în creştere cu 18% comparativ cu perioada similară a anului 2006. În regiunea Euromed, care include România, Turcia, Rusia şi Africa de Nord, Logan a înregistrat o creştere a vânzărilor de 65,7%, contribuind semnificativ la majorarea cu 4,9% a numărului de vehicule comercializat de Renault, la 78.200 de unităţi.

Totuşi, pe piaţa românească, vânzările Dacia au scăzut în perioada menţionată, dar firma se menţine lider de piaţă, cu o cotă de circa 30%, în pofida intensificării concurenţei. Produs iniţial doar la Automobile Dacia, subsidiara românească a Renault, şi destinat pieţelor emergente precum Rusia, India sau China, Logan a fost lansat în majoritatea statelor europene. Logan mai este fabricat în Columbia, Maroc, Iran şi Rusia, India şi Brazilia.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite