Vânzări-record la colecţia de filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seriile "aventuri" şi "istorice", semnate de Sergiu Nicolaescu, puse la dispoziţie de cotidianul "Adevărul", s-au bucurat de un succes imens în toată ţara. Primul film, "Nea Mărin

Seriile "aventuri" şi "istorice", semnate de Sergiu Nicolaescu, puse la dispoziţie de cotidianul "Adevărul", s-au bucurat de un succes imens în toată ţara. Primul film, "Nea Mărin miliardar", într-un tiraj iniţial de 50.000 de exemplare, a fost reeditat, suplimentându-se, la cererea publicului, cu 40.000 de exemplare.

"Cu mâinile curate", primul din "seria comisarilor", a avut acelaşi succes. A fost solicitat încă un tiraj, astfel încât, în total, au ieşit pe piaţă nu mai puţin de 70.000 de dvd-uri. Tirajul pentru "Ultimul cartuş", epuizat de altfel, a fost de 70.000, în timp ce "Un comisar acuză", "Revanşa" şi "Duelul" au avut parte de câte un tiraj de 100.000 de exemplare.

Din seria filmelor istorice, "Dacii" a apărut într-un tiraj de 100.000 de exemplare, iar celelalte pelicule - "Mircea", "Mihai Viteazul", "Nemuritorii", "Capcana mercenarilor" şi "Pentru Patrie" - au ieşit pe piaţă într-un număr de 90.000 de discuri.

"Adevărul" şi Radio Vacanţa vă invită la concurs. De vineri până luni, rămâneţi pe frecvenţa 100,1 FM şi puteţi câştiga un DVD din "Colecţia de Filme Istorice", semnate Sergiu Nicolaescu.

Replici celebre, fotografii, ringtonuri, interviuri şi articole inedite găsiţi pe www.filmeleadevarul.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite