"Vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani în care am putut lucra alături de voi".Citeşte aici scrisoarea de demisie a lui Steve Jobs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul si directorul executiv al Apple, Steve Jobs, a demisionat. "Întotdeauna am spus că, dacă va veni o zi când nu voi mai putea îndeplini îndatoririle şi aşteptările ca CEO al Apple, voi fi primul care vă va aduce acest lucru la cunoştinţă. Din păcate, acea zi a venit", îşi începe Jobs scrisoarea către colegi.

Mesajul integral:

"Către consiliul executiv al Apple şi către comunitatea Apple:

Întotdeauna am spus că, dacă va veni o zi când nu voi mai putea îndeplini îndatoririle şi aşteptările ca CEO al Apple, voi fi primul care vă va aduce acest lucru la cunoştinţă.

Din păcate, acea zi a venit.

Prin aceasta demisionez din funcţia de CEO al Apple. Aş vrea să preiau, în cazul în care consiliul crede de cuviinţă, funcţiile de preşedinte al consiliului, director şi angajat Apple.

În ceea ce-l priveşte pe succesorul meu, recomand cu tărie să urmăm planul pe care l-am făcut şi să-l numim pe Tim Cook noul CEO Apple.

Cred că zilele cele mai luminate şi mai inovative ale Apple se află în faţă. Şi aştept cu nerăbdare să privesc şi să particip la succesul acesteia într-un nou rol.

Am câştigat unii dintre cei mai buni prieteni din viaţa mea la Apple şi vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani în care am putut lucra alături de voi.

Steve"

Vezi pe forbes.ro cum s-a răzbunat Steve Jobs şi cum arată filmul unui imperiu

Vezi aici ce le-a transmis Steve Jobs angajaţilor odată cu retragerea de la conducerea Apple

Citeşte aici cine este Tim Cook, noul director executiv al Apple

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite