UPDATE Un nou secretar de stat pe probleme energetice la Ministerul Economiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Constantin Trihenea, actualul prefect de Sibiu, a confirmat, pentru "Adevărul", că postul pe care îl va deţine la Ministerul Economiei este cel de secretar de stat pentru probleme energetice şi de minerit.

"Aştept publicarea Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial. Nu ştiu exact când se va întâmpla acest lucru", a spus Trihenea.

Astfel, el îl va înlocui în funcţie pe Tudor Şerban. Acesta a fost numit secretar de stat pe probleme energetice în ianuarie 2009, iar, din toamnă, a preluat şi atribuţiile de secretar de stat pentru resurse minerale. Anterior, el a fost director tehnic la Electrica.

În organigrama Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri sunt prevăzute în acest moment cinci posturi de secretar de stat, fiind ocupate de Claudiu Stafie, Tudor Şerban, Maria Pârcălăbescu, Irinel Cristu şi Borbély Károly.

Constantin Trihenea este de profesie inginer energetic şi a ocupat diverse posturi în cadrul Complexului Energetic Turceni, în Întreprinderea Mecanică Mârşa şi a fost manager general în Conelt Sibiu, firmă care se ocupă de construcţii energetice. Este prefect al Sibiului din martie 2009.

Contactat de "Adevărul", secretarul de stat pentru probleme energetice, Tudor Şerban, a declarat că "nu este nimic oficial".

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite