Udrea amână Gala Premiilor Turistice Româneşti din cauza protestelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a decis să amâne Gala Premiilor Turistice Româneşti, programată pentru joi, 19 ianuarie, din cauza protestelor din ultimele zile.

„Ministerul a amânat Gala Premiilor Turistice pentru o dată care va fi anunţată ulterior. Este o gală a bucuriei şi a recunoştinţei şi am considerat că nu este momentul oportun acum”, au declarat pentru „Adevărul” reprezentanţii ministerului.  

Ministerul îşi propune, prin acest eveniment, să recunoască contribuţiile celor implicaţi în dezvoltarea turismului românesc. Ministrul de resort Elena Udrea a declarat recent, în cadrul reuniunii Consiliului Consultativ al Turismului, că printre premiile acordate vor fi şi distincţii pentru hotelul anului, touroperatorul anului şi pentru ambasadorul turismului românesc.

„Avem Gala Premiilor Turistice Româneşti la 19 ianuarie, eveniment cuprins în planul de acţiuni de marketing al ministerului. Am vorbit despre el, ni l-am dorit şi am reuşit în acest an să organizăm această gală, care recunoaşte contribuţiile la dezvoltarea turismului românesc pe fiecare domeniu”, a afirmat Elena Udrea la momentul respectiv.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite