Udrea: M-am căsătorit de ziua mea. Soţul a vrut să scape de un rând de cadouri, le-a comasat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a povestit astăzi, într-o emisiune TV, că 26 decembrie, ziua ei de naştere, reprezintă mai mult decât atât: este totodată şi aniversarea căsătoriei. Soţul meu a vrut să scape de un rând de cadouri, aşa că a comasat evenimentele, a glumit ministrul. Parlamentul a aprobat, joi, legea comasării alegerilor.

"Soţul cred că a vrut să scape de un rând de cadouri şi le-a comasat. A zis «Bun, uite, de ziua ta ne şi căsătorim», aşa că întotdeauna, practic, primesc un singur rând de cadouri. Exact pe 26 (decembrie - n.r.) am avut cununia civilă şi exact când făceam eu 30 de ani. Deci, cu ocazia aceasta, indirect, spunem şi vârsta", a spus Udrea, citată de Mediafax.

Parlamentul a respins, joi, moţiunea de cenzură împotriva cuplării alegerilor, ceea ce echivalează cu adoptarea legii.

Moţiunea de cenzură iniţiată de USL a fost respinsă, ieri, de Parlament neîntrunind numărul de voturi necesare. S-au înregistrat doar 209 voturi favorabile şi patru împotrivă, în condiţiile în care pentru adoptarea moţiunii ar fi fost necesare 236 de voturi. Respingerea moţiunii de cenzură echivalează cu adoptarea legii pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea şi care prevede că alegerile locale şi parlamentare vor avea loc în aceeaşi zi.

Ea a gătit sarmale şi salată bœuf - pe care a aranjat-o în formă de barcă -şi a împodobit bradul alături de prezentatoarea TV Roxana Ciuhulescu, la o emisiune difuzată de postul Acasă TV. Udrea a menţionat că nu mai are timp să gătească şi, tocmai de aceea, se bucură când are ocazia să facă acest lucru.
,
"Atunci când vreau să fac ceva, o mai sun pe mama să o mai întreb. De exemplu, ordinea în care se pun legumele în ciorbă. E adevărat că rar în ultimii ani", a spus Elena Udrea, amintindu-şi că în vremea copilăriei mânca varza până când mama sa apuca să termine de împachetat sarmalele.

Elena Udrea a mai spus că, în vremea studenţiei, era printre fetele care ştiau cel mai bine să gătească, inclusiv mâncăruri specifice Paştelui, mai greu de realizat.

Întrebată dacă se gândeşte să aibă un copil, Elena Udrea a spus: "Te gândeşti tot timpul, de la o vârstă. Dar când va vrea Dumnezeu".


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite