Ţuca Zbârcea&Asociaţii se extinde în Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţuca Zbârcea&Asociaţii îşi extinde activitatea pe piaţa din Republica Moldova, prin semnarea unui acord de cooperare cu firma Ţurcan&Ţurcan, a anunţat casa de avocatură.

Ţuca Zbârcea&Asociaţii, cu o echipă formată din 80 de avocaţi în cadrul biroului din Bucureşti, se va extinde în Republica Moldova, potrivit unui comunicat al casei de avocatură. Reprezentanţii Ţuca Zbârcea&Asociaţii spun că decizia vine după cinci în care firma a analizat oportunitatea extidnerii în Republica Moldova. „Credem că Republica Moldova are un potenţial ridicat de dezvoltare şi de investiţii în domenii diverse, de la cel financiar-bancar, la infrastructură, energie şi telecomunicaţii”, arată Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

În decembrie anul trecut,Ţuca Zbârcea & Asociaţii a inaugurat un birou de reprezentanţă la Madrid împreună cu firma locală de consultanţă Fúster García-Berdoy.

Firma a obţinut anul trecut venituri de 22,7 milioane de euro, în creştere cu peste 22% faţă de 2008.

Ţurcan& Ţurcan este liderul societăţilor de avocatură de business din Republica Moldova. Cu o echipă formată din 10 avocaţi, firma oferă consultanţă juridică în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii/privatizări, drept financiar-bancar, energie şi telecomunicaţii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite