Tranzacţie eşuată cu secretele Coca-Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile americane au formulat acuzaţii împotriva a trei persoane pentru un presupus furt al secretelor Coca-Cola, inclusiv o mostră a unei băuturi noi. Informaţiile respective urmau să

Autorităţile americane au formulat acuzaţii împotriva a trei persoane pentru un presupus furt al secretelor Coca-Cola, inclusiv o mostră a unei băuturi noi. Informaţiile respective urmau să fie vândute principalului rival, Pepsi, însă Coca-Cola, cel mai mare vânzător de băuturi gazoase din lume, a fost alertată chiar de conducerea de la Pepsi.
Cele trei persoane, dintre care una lucra la compania Coca-Cola, promiteau "informaţii foarte detaliate şi confidenţiale" în schimbul unui milion şi jumătate de dolari. "Noi am făcut ceea ce ar fi făcut orice companie responsabilă. Concurenţa poate fi feroce, dar trebuie să fie curată", a afirmat purtătorul de cuvânt al companiei Pepsi, Dave DeCecco. În urma informaţiei furnizate de Pepsi, Coca-Cola a anunţat Biroul Federal de Investigaţii (FBI), care a demarat o operaţiune sub acoperire. Neville Isdell, şeful executiv al companiei Coca-Cola, şi-a exprimat "aprecierea sinceră" faţă de gestul rivalului său. În final, purtătorul de cuvânt al Coca-Cola, Ben Deutsch, a precizat că faimoasa şi ultrasecreta formulă a principalului său produs este în siguranţă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite