Top 10 chirii modice declarate Fiscului, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele 92.879 de contracte de închiriere declarate Fiscului, anul trecut, de către persoanele fizice din Capitală cel puţin 10 au valori modice, cuprinse între un leu şi patru lei, anual.

Potrivit informaţiilor statistice centralizate pentru Forbes România de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) a Municipiului Bucureşti, un bucureştean- persoană fizică din sectorul 4 al Capitalei a declarat, anul trecut, Fiscului un contract de închiriere a cărui valoare a fost de numai un leu.

Acesta conduce Topul celor mai mici 10 venituri obţinute din chirii, în 2011 de către persoanele fizice din Capitală. Nici celelalte nouă poziţii din clasamentul amintit nu sunt ocupate de persoane ale căror venituri au fost mai mari.

Trei bucureşteni din sectorul doi au declarat venituri de numai doi lei, anual, obţinute din chirii, iar alte patru personae fizice din sectorul 5- de trei lei.

Vezi pe Forbes.ro care sunt cele mai mici 10 venituri obţinute din chirii de către  contribuabili persoane fizice în anul 2011 (LEI)

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite