Tocilarii din „24“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectaculoşii agenţi de la Unitatea Anti-Tero, printre care se numără Jack Bauer (Kiefer Sutherland), Nina Myers (Sarah Clarke), Tony Almeida (Carlos Bernard) sau George Mason (Xander Berkeley),

Spectaculoşii agenţi de la Unitatea Anti-Tero, printre care se numără Jack Bauer (Kiefer Sutherland), Nina Myers (Sarah Clarke), Tony Almeida (Carlos Bernard) sau George Mason (Xander Berkeley), nu ar putea să planifice operaţiuni complicate sau să afle informaţii vitale fără ajutorul celor de la IT.

Primul tocilar al Unităţii, prezentat în „24”, este Jamey Farrell, jucată de Karina Arroyave. O prezenţă excentrică pe ecran, Jamey este omul bun la toate, dar şi un hacker care trece nedescoperit atunci când nevoia o cere.

Pe lângă roluri în mai multe seriale, Arroyave a avut un rol important în filmul „Crash: Poveşti din L.A.”, care a fost premiat cu Oscar pentru cel mai bun film.

Ucenicul lui Jamey este Milo Pressman, jucat de actorul Eric Balfour. Balfour are o carieră productivă pe marile ecrane. Din filmografia lui fac parte „Ce-şi doresc femeile”, „Texas Chainsaw Masacre” sau „Be Cool”.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite