Tinerii antreprenori, susţinuţi de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii întreprinzători între 18 şi 35 de ani, persoane fizice sau juridice, pot depune la Banca Comercială Carpatica cereri de finanţare a planurilor de afaceri în perioada 4 septembrie-29

Tinerii întreprinzători între 18 şi 35 de ani, persoane fizice sau juridice, pot depune la Banca Comercială Carpatica cereri de finanţare a planurilor de afaceri în perioada 4 septembrie-29 septembrie, în cadrul programului de susţinere a pregătirii antreprenoriale a tinerilor. Agenţia Naţională pentru IMM-uri şi Cooperaţie va aloca, în acest an, 1,35 milioane lei pentru pregătirea antreprenorială a tinerilor şi pentru finanţarea iniţierii unei noi afaceri.
Programul Start se va desfăşura în trei etape, mediatizare, organizare şi desfăşurarea cursurilor antreprenoriale şi finanţarea celor mai bune planuri de afaceri, întocmite pe baza cunoştinţelor dobândite pe parcursul cursurilor.
Se acordă alocaţii financiare nerambursabile în limita sumei de 20.000 de lei şi prin credite acordate de o bancă care va fi selectată ulterior, în limita maximă a 10.000 euro sau echivalent în lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite