Terapia Ranbaxy are un nou director general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al Terapia Ranbaxy a numit un nou director general al societăţii. Dragoş Damian preia această poziţie de la Peter Burema, care a ocupat până acum atât poziţia de

Consiliul de Administraţie al Terapia Ranbaxy a numit un nou director general al societăţii. Dragoş Damian preia această poziţie de la Peter Burema, care a ocupat până acum atât poziţia de CEO al Terapia Ranbaxy, cât şi pe cea de preşedinte Ranbaxy pentru Europa, CSI, Africa & America Latină.
"Priorităţile mele principale pentru următoarea perioadă vor consta în creşterea şi consolidarea echipei comerciale formate din 300 de persoane, pentru a deveni cea mai bună, cea mai eficientă şi profesionistă echipă comercială de pe piaţa românească de farmaceutice", a declarat după numirea în funcţie, directorul general al terapia Ranbaxy, Dragoş Damian.
Absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, Dragoş Damian lucrează în industria farmaceutică din 1993 şi a ocupat diferite poziţii-cheie în companii multinaţionale de top. În ultimii doi ani, Damian a ocupat poziţia de director comercial în cadrul Terapia, şi apoi la Terapia Ranbaxy, după preluare. Potrivit unui comunicat al companiei, Dragoş Damian va ocupa în continuare şi poziţia de director comercial.
În luna iunie a acestui an, Ranbaxy Laboratories Ltd. a anunţat încheierea procesului de achiziţie a 96,7% din acţiunile celui mai mare producător român de generice, Terapia SA, prin subsidiara Ranbaxy Netherlands BV. "Operaţiunile combinate ale Terapia Ranbaxy au dus la înfiinţarea celei mai mari companii de generice din România", precizează compania. În primele şase luni ale anului, conform raportului CEGEDIM, Terapia Ranbaxy s-a clasat pe locul 5 între producătorii de medicamente din România, compania înregistrând, astfel, cea mai mare creştere în top 10.
Înfiinţată în 1921, Terapia are un nume de marcă puternic şi a înregistrat constant creşteri şi profitabilitate. Vânzările brute pro-forma au fost, în 2005, de 80 milioane USD.
Ranbaxy Laboratories Limited este o companie internaţională de produse farmaceutice integrată, bazată pe cercetare, cu sediul central în India.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite