Televizoarele 3D au ajuns în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul LG este primul care aduce pe piaţa autohtonă televizoarele LCD ce permit vizualizarea emisiunilor şi filmelor în format tridimensional, la un preţ de 2.000 de euro.

Noile LCD-uri, cu o diagonală de 47 de inci, vor fi vândute împreună cu un player blu-ray de 300 de euro şi două perechi de ochelari speciali care permit vizualizarea imaginilor tridimensionale. LCD-urile aduse în premieră de cei de la LG pot fi găsite în reţeaua Altex şi DOMO.

Nu există conţinut

Reprezentanţii LG spun că vor vinde „câteva sute de televizoare 3D" anul acesta. „La noi majoritatea românilor sunt abonaţi la televiziune analogică, spre deosebire de alte ţări unde operatorii transmit deja conţinut tridimensional, spre exemplu Sky Europe oferă meciuri de fotbal în format 3D", explică Sorin Spînu, director de vânzări în cadrul diviziei Home Entertainment al LG România. România este a treia ţară din Europa unde LG a lansat LCD-urile 3D. În 2009, LG a vândut televizoare în valoare de 150 de milioane de euro.

La începutul lunii a fost lansat în Statele Unite filmul Ice Age 3 în conţinut 3D, însă durează o lună până va ajunge şi pe pieţele externe, inclusiv în România.

„Pentru o perioda de timp ne vom adresa doar celor care vor să aibă neaparat în casă cea mai avansată tehnologie", arată Cristian Moanţă, directorul de marketing al Altex. Tot în aprilie producătorii Panasonic, Samsung şi Sony vor lansa pe piaţa românească televizoarele 3D.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite