Telefoane inteligente de la Allview şi Cosmote

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Allview, compania braşoveană producătoare de telefoane şi tablete, a lansat ieri un telefon care funcţionează cu două cartele SIM, iar Cosmote a pus la dispoziţia clienţilor un smartphone sub marcă proprie.

Terminalul dual-SIM F2 Crony de la Allview are un ecran tactil de 3 inci, camera foto de 3,2 megapixeli cu flash şi slot de memorie micro SD ce suportă un card de până la 16 GB. De asemenea, gadgetul dispune de conectivitate la internet prin GPRS şi EDGE şi de un browser nativ.

Accesul la serviciile Facebook, Twitter, Google Calendar, Flickr, Picasa, se va realiza cu ajutorul aplicaţiei Snaptu. Serviciile de mesagerie instant precum Yahoo!, Google Talk, AIM sau MSN vor fi accesibile prin intermediul aplicaţiei eBuddy.

Telefonul Allview dual-SIM F2 Crony are un preţ în magazine de 349 de lei, fiind disponibil şi pe site-urile de reduceri la un preţ mai mic cu 23%, adică 269 de lei.

Ieri a mai avut loc o altă lansare a unui telefon sub marcă proprie, de către Cosmote România. Compania de telecomunicaţii a scos pe piaţă smartphone-ul Cosmote move care va fi disponibil în variantele alb şi negru.

Noul model dispune de un ecran de 2,8 inci şi are o viteză de descărcare de până la 7.2 Mbps. De asemenea, telefonul foloseşte sistemul de operare Android Froyo şi încorporează o memorie internă de 150 MB cu posibilitate de extindere de până la 32 GB prin intermediul unui card de memorie şi o cameră foto/video digitală de 2 MP.

Telefonul costă un leu însă doar cu un anumit tip de abonament pus la dispoziţie de compania care l-a lansat. Fără abonament, terminalul costă 499 de lei.


 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite