Taxa vamala la importul de carne ramane de 20 la suta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a prelungit pana la sfarsitul acestui an perioada in care, la importurile de carne de porc si de vita se va aplica o taxa vamala de 20 la suta. In decembrie 2002, guvernul a decis printr-o

Guvernul a prelungit pana la sfarsitul acestui an perioada in care, la importurile de carne de porc si de vita se va aplica o taxa vamala de 20 la suta. In decembrie 2002, guvernul a decis printr-o hotarare, reducerea la 20 la suta a taxei vamale de baza pentru carnea si organele de porc si de vita, taxa care era de 45 la suta pe relatia cu tarile UE si de 25 la suta in relatia cu tarile CEFTA in cazul carnii de porc, si de 40, respectiv 25 la suta, in cazul carnii de vita. Asadar, pana cel putin la 31 decembrie a.c., se va aplica o taxa vamala unica, de 20%, atat pentru carnea de porc, in carcasa, jamboane, piept etc., in stare proaspata sau refrigerata, cat si pentru carnea de vita. Aceeasi taxa se va aplica si pentru organele proaspete sau congelate de porc si de vita.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite