Care sunt cele mai ieftine țări pentru vicii. Pe ce loc se află România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În China, Vietnam şi Brazilia, viciile precum alcoolul şi ţigările sunt cele mai ieftine, potrivit unui top realizat de „Business Insider". Conform clasamentului, România ocupă locul 17.

În condiţiile în care sunteţi fumător sau consumator de băuturi alcoolice trebuie să ştiţi că în China veţi găsi cea mai ieftină bere(0,60 dolari pentru 500 de mililitri), cel mai ieftin vin (0,36 dolari pentru 750 de mililitri), dar şi cea mai ieftină plantă de canabis (0,8 dolari pentru 1 gram).

Pe locul doi în clasamentul celor ieftine ţări pentru vicii se află Vietnamul. În această ţară o bere de 500 de mililitri costă 0,46 dolari, în timp ce o sticlă de vin de 750 de mililitri de vin costă 0,75 dolari, iar o tărie costă 1,13 dolari. Pentru un gram de canabis trebuie să plăteşti 0, 25 dolari.

Brazilia este ţara care s-a clasat pe locul trei cu o bere la costul de 0,35 de dolari, şi cu un vin la preţul de 1,25 de dolari. Iar un gram de canbis costă un dolar.

Pe următoarele locuri s-a clasat Kîrgîstan, Namibia, Ecuador, Bulgaria, Georgia, Nigeria, Filipine, Moldoval, Venezuela, Columbia, Rusia, Kazakhstan şi Africa de Sud. Vedeți aici întreg clasamentul.

Pe locul 17 se află România, unde o bere costă 0,30 de dolari, o sticlă de vin 1,5 dolari și o tărie costă 1,13 dolari, iar un gram de canabis are un preţ de 3,70 dolari.

După România, următoarele locuri sunt ocupate de Eritrea, Sri Lanka şi Guinea-Bissau.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite