Târgul de Turism al României începe joi la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 24-a ediţie a Târgului de Turism al României se va desfăşura în perioada 21-24 octombrie la complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti şi va reuni peste 140 de companii de profil.

Desfăşurat sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, care va participa şi în calitate de expozant, ediţia de toamnă a târgului va reuni peste 140 de firme din 15 state. Din totalul expozanţilor, 30% provin din străinatate.
La eveniment vor participa autorităţi din domeniul turismului din ţară şi din străinatate, asociaţii patronale şi de afaceri, turoperatori, agenţii de turism, hoteluri şi pensiuni, care vor prezenta ofertele pentru Crăciun şi Anul Nou, pentru destinaţii de schi, city break-uri, circuite, alte destinaţii europene sau exotice. La ediţia de toamnă a târgului va participa şi nou înfiinţata Asociaţie pentru Turism Bucureşti. Tariful biletului de intrare la târg este de cinci lei.
În aceeaşi perioadă va avea loc cea de-a 18-a ediţie a Romhotel, expoziţie internaţională de arhitectură, echipamente, dotări şi mobilier pentru hoteluri şi restaurante, la care vor participa 100 de firme.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite