Târg internaţional de carne, în septembrie la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul târg internaţional de carne din România se va desfăşura în perioada 21-24 septembrie la Bucureşti, în complexul Romaero Băneasa. Târgul va găzdui producători de carne şi de produse din carne dar şi furnizori de materii prime, echipamente şi utilaje, anunţă organizatorii.

Va fi o premieră pentru industria cărnii din România, dar şi pentru cea din sud-estul Europei. Târgul, care se va desfăşura sub denumirea CARNEXPO, este organizat de revista industriacarnii.ro şi va reuni cei mai importanţi factori de decizie din sector, atât din mediul privat, cât şi din partea autorităţilor. „Este nevoie de o cooperare mai strânsă între piaţa românească şi cea internaţională. CARNEXPO este primul târg din România de o asemenea anvergură şi primul eveniment care se adresează tuturor sectoarelor din industria cărnii, începând de la crescătorii de animale şi procesatorii de carne până la marii distribuitori“, afirmă, într-un comunicat, Eugen Capră, managerul proiectului.

Ultimele tendinţe şi tehnologii

Participanţii dar şi vizitatorii vor găsi aici cele mai noi şi mai avantajoase oferte de produse din industria cărnii şi vor avea ocazia să afle cele mai importante tendinţe care modelează piaţa de profil. Timp de 4 zile, atât expozanţii cât şi vizitatorii vor avea astfel ocazia să afle care este evoluţia tehnologiilor din industria cărnii, dar şi trendurile care influenţează acest sector, mai precizează organizatorii. Suprafaţa de expunere a târgului este de peste 6000 mp.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite