Târg de joburi pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia studenţească BEST (Board of European Students of Technology), cu susţinerea Universităţii Politehnica Timişoara, organizează a XIII-a ediţie a JobShop. Acest eveniment va avea loc

Organizaţia studenţească BEST (Board of European Students of Technology), cu susţinerea Universităţii Politehnica Timişoara, organizează a XIII-a ediţie a JobShop.
Acest eveniment va avea loc în perioada 27 martie - 7 aprilie 2006, în Facultatea de Electrotehnică şi în Facultatea de Mecanică, din cadrul Politehnicii.
Timp de două săptămâni, cele mai importante companii din România se vor afla în contact direct cu studenţii. În acest interval, ei vor avea ocazia să participe la sesiuni de training pe diverse teme susţinute de firme specializate în resurse umane, la prezentări ale companiilor participante. Ei vor putea lua contact direct cu reprezentaţii companiilor, se vor putea informa corect şi rapid în legătură cu posibilităţile de angajare şi chiar de a depune CV-uri în vederea obţinerii unui loc de muncă sau stagiu de practică.
JobShop are deja o tradiţie de 12 ani, fiind primul târg universitar din România. În acest an aduce câteva noutăţi, toate în folosul studenţilor politehnişti. Vizitele la companii, studiile de caz, precum şi masa rotundă la care vor participa studenţii, companiile şi profesorii sunt câteva dintre surprizele pe care BEST le pregăteşte viitorilor ingineri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite