Târg de carieră pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi şi mâine, 75 de companii dintre cele mai mari din România scot pe tarabă 1.000 de joburi pentru tinerii profesionişti. Sunt vizaţi în principal tineri cu până la cinci ani de

Astăzi şi mâine, 75 de companii dintre cele mai mari din România scot pe tarabă 1.000 de joburi pentru tinerii profesionişti. Sunt vizaţi în principal tineri cu până la cinci ani de experienţă şi cu potenţialul şi dorinţa de a-şi dezvolta cariera într-o companie de top, anunţă organizatorii târgului de carieră
"Angajatori de TOP", ce se va desfăşura la Sala Palatului, din Bucureşti. Potrivit acestora, joburile vizează în special studenţi şi tineri cu experienţă, cu vârste între 20 - 30 de ani, cu studii superioare, cu potenţialul şi dorinţa de a-şi dezvolta o carieră într-o companie de renume. Tot în cadrul târgului, vor avea loc peste 2o de prezentări de firmă şi două seminarii de carieră. Managerii vor prezenta planurile pe care compania le are pe termen mediu şi lung, care sunt oportunităţile de carieră din companie, profilul pe care compania îl caută, precum şi în ce constă procesul de recrutare şi cum te poţi pregăti pentru el. La workshop-ul "Descoperă-ţi drumul" se va discuta despre începutul de drum în carieră, iar "Reinventează-ţi cariera. Strategii pentru cariere de succes" este dedicat tinerilor profesionişti.
Intensitatea şi campania de promovare a evenimentului atrage şi candidaţi care în mod normal nu îşi caută un loc de muncă şi care nu pot fi găsiţi pe portalurile on-line, consideră organizatorii. Aceştia estimează că, într-o zi, un candidat va putea participa la aproximativ 20 de interviuri.
Cele mai multe poziţii se găsesc în domeniul IT&C, unde liderii din industrie vin cu oferte competitive pentru programatori. Microsoft, IBM, SAP, IPDevel, Siveco, UTI Systems, Gameloft, Ubisoft sau Xerox caută cunoscători de Oracle, Java, Sql, Php, C/C++, Cobol. Domeniul bancar este reprezentat de BRD, ING, Finansbank şi Piraeus Bank care recrutează tineri pentru poziţii de intrare sau cu până la cinci ani de experienţă. Oferta de joburi este la nivel naţional şi acoperă cele mai importante oraşe din România. Un număr mare de joburi vor fi oferite de către companiile care deschid sau îşi dezvoltă centre de suport în România. Accenture, Genpact, HP, Capgemini, TMF caută tineri cu experienţă de până la doi ani în domeniile finanţe, contabilitate, IT, logistică, resurse umane, vorbitori de limbi străine care vor face parte din echipe de specialişti ce vor oferi suport şi consultanţă pentru clienţi internaţionali.
Companiile din FMCG recrutează tineri fără experienţă pentru care au construit programe de pregătire şi dezvoltare. Companiile Coca-Cola HBC, Danone, Bergenbier, Kraft, P&G, Pepsi scot joburi în domeniile marketing, PR, resurse umane, logistică, achiziţii, contabilitate, finanţe, producţie şi vânzări.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite