La TIBCO 2005 sunt asteptati peste 500 de expozanti din 30 de tari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul expozitional Romexpo din Capitala va gazdui, in perioada 1-5 iunie 2005, Targul International de Bunuri de Consum - TIBCO 2005, pentru care sunt deja contractate 511 participari din 30 de

Complexul expozitional Romexpo din Capitala va gazdui, in perioada 1-5 iunie 2005, Targul International de Bunuri de Consum - TIBCO 2005, pentru care sunt deja contractate 511 participari din 30 de tari. Organizatorii ne-au declarat ca in aceste zile se mai pot inchiria standuri, mai ales in pavilioanele rezervate expozitiilor cu van- zare pe loc, la tarife osciland intre 20 si 40 euro/mp. Alaturi de evenimentele deja intrate in traditia targului (conferinte, spectacole si demonstratii practice), la Romexpo se vor desfasura, in aceeasi perioada, doua expozitii noi: "Rom Urb" (utilaje si echipamente pentru amenajari urbanistice), respectiv "Flower Street Shop" (aranjamente florale pentru casa si gradina) si un mic salon auto. Ca sectiune speciala, se remarca expozitia destinata copiilor, "Kidex".
La CER-GLASS, sticlarii si ceramistii vor face demonstratii practice
Una dintre cele mai proeminente manifestari din perioada TIBCO este, de departe, expozitia de ceramica, sticlarie si portelan, CER-GLASS, ajunsa in acest an la cea de-a opta editie. In pavilionul 15 din Romexpo, pe o suprafata de aproape 3.000 mp, vor expune 81 de firme din Franta, Italia, Turcia si Romania. Intr-un salon specializat din cadrul CER-GLASS, mesterii sticlari si ceramistii vor face demonstratii de pictare a icoanelor pe sticla.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite