Sutherland, cucerit de televiziune prin "24"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca tânăr actor, Kiefer Sutherland s-a găsit în umbra tatălui său, Donald, un veteran al marelui ecran, premiat cu două Globuri de Aur şi multe alte nominalizări şi statuete. Actorul în

Ca tânăr actor, Kiefer Sutherland s-a găsit în umbra tatălui său, Donald, un veteran al marelui ecran, premiat cu două Globuri de Aur şi multe alte nominalizări şi statuete. Actorul în vârstă de 41 de ani s-a străduit să-şi croiască propria cale, dar tot pe marele ecran.

Recent a împărţit genericul cu Michael Douglas, Eva Longoria şi Kim Basinger în "Santinela", în care a jucat un rol asemănător cu "Jack Bauer".

Sutherland a avut o adevărată revelaţie după ce a jucat în primul sezon al serialului "24". Astfel, el s-a hotărât că lumea trebuie să afle că producţiile de televiziune şi serialele au ajuns să fie mai bune decât filmele.

Datorită lui "24", Kiefer a trecut de la un actor cu semieşecuri de box-office la unul căutat şi curtat de numeroşi producători hollywoodieni.

"Când mi-am început cariera, nu voiam deloc să fac televiziune, şi de asta <<24>> reprezintă debutul meu pe micul ecran. Dar, odată cu trecerea timpului, am văzut schimbări uriaşe. Există aspecte ale unor show-uri tv care sunt mai bune decât filmele. Televiziunea concurează la un nivel mult mai ridicat acum", a declarat Sutherland.

Serialul "24" va fi distribuit împreună cu ziarul "Adevărul", în fiecare vineri, începând din 12 septembrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite