Suez, interesat de Turceni şi Rovinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul francez de utilităţi Suez este interesat de preluări în domeniul alimentării cu energie electrică din România şi de complexele energetice Turceni şi Rovinari, a declarat Ovidiu Ioan

Grupul francez de utilităţi Suez este interesat de preluări în domeniul alimentării cu energie electrică din România şi de complexele energetice Turceni şi Rovinari, a declarat Ovidiu Ioan Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, Turism şi Profesii Liberale. Potrivit acestuia, un număr de 20 de investitori francezi şi-au manifestat intenţia de a intra pe piaţa românească în perioada imediat următoare. "Printre cele mai importante companii care vor să-şi desfăşoare activitatea în România se numără Aeroport B Paris, interesat de concesionarea şi privatizarea aeroporturilor din ţară şi firma La Poste interesată de o colaborare cu Poşta Română", a afirmat ministrul.

De asemenea, Silaghi a menţionat că pe piaţa bancară din România intenţionează să intre instituţii precum Paribas şi Calion, iar în domeniul energetic companiile Electrabel şi Suez. Totodată, ministrul a amintit de firma Gemaldo, care va funcţiona în domeniul reţelelor informatice.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite