Steven Auschnitt: „Nu vă ţineţi banii într-un singur loc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au ceva bani în această perioadă nu trebuie să-i plaseze într-un singur loc, ci în proprietăţi, acţiuni, aur şi cash, a declarat ieri Steven Auschnitt (foto), fiul fostului mare industriaş din perioada interbelică Max Auschnitt, la emisiunea „După 20 de ani" difuzată de Pro TV.

„Eu cred că este o prostie să ţii banii numai într-un singur lucru. Mai bine îi ţii în proprietăţi, în acţiuni, în aur şi în cash. Şi atunci, de obicei, dacă unul merge prost, celălalt merge mai bine. Dar criza asta este cam specială pentru că toate au căzut, cu excepţia aurului", a spus Auschnitt.

Întrebat cât crede că va mai dura criza, el a spus că nu crede că ştie nimeni asta, „nici măcar preşedintele SUA". „N-am mai întâlnit niciodată în viaţa mea o criză atât de serioasă ca asta,  n-am mai întâlnit nicio situaţie unde băncile au făcut atât de multe prostii şi unde valorile au căzut aşa mult", a mai spus fiul fostului industriaş.

Potenţial în turism şi în agricultură

Turismul şi agricultura pot aduce profit României, dar turismul românesc nu e prea cunoscut în lume, iar agricultura trebuie făcută pe suprafeţe mari, a mai afirmat Steven Auschnitt.

„România are multe locuri frumoase, dar nu sunt descoperite. Turiştii din afară de-abia cunosc aceste locuri, şi nu sunt hoteluri... Industriile de oţel şi altele nu mai pot reveni în România, pentru că sunt foarte dezvoltate în alte ţări", a mai spus Auschnitt. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite