Steve Wozniak, cofondator Apple: E ca atunci cand a murit John Lennon sau Kennedy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steve Wozniack, cel care a fondat Apple împreună cu Steve Jobs, spune că îi va fi dor de cel alături de care a revoluţionat tehnologia. 

„Atunci când am înfiinţat Apple, am avut sentimentul că este ceva incredibil de important, însă nu ne-am imaginat nici măcar un moment că va deveni ceea ce este astazi, că va deveni o parte importantă din viaţa oamenilor din întreaga lume“, a declarat Steve Wozniak, cofondatorul Apple  pentru CNN, imediat după aflarea veştii despre moartea lui Steve Jobs.

„Ceea ce ne-am dorit la început a fost să luam tehnologia de astăzi şi să o transformăm în tehnologia de mâine, să ajungem acolo, iar Steve era cel care împingea intotdeauna lucrurile mai departe, dincolo de ceea ce inginerii puteau face şi, în cele din urmă, făceau“, a povestit Wozniak.

„Este ca atunci când a murit John Lennon sau JFK (John F. Kennedy) sau chiar Martin Luther King. Este un gol imens. Toata lumea ştie ce a reuşit el să facă. Cu siguranţă şi-a depăşit toate limitele“, mai spus pritenul lui Jobs.

„Am pierdut ceva ce nu vom recupera niciodată“, declarat el apoi pentru Associated Press.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite