Apple îi dă în judecată pe chinezii care au creat păpuşa Steve Jobs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple a transmis companiei chineze InIcons o scrisoare în care îi avertizează că drepturile de imagine cu privire la Steve Jos le aparţin şi că nu vor ezita să le intenteze un proces dacă continuă lansarea păpuşii ce îl înfăţişează pe fondatorul companiei.

CITEŞTE ŞI:

Vezi cum arată păpuşa Steve Jobs care va fi lansată luna viitoare

Apple ar deţine toate drepturile de imagine legate de Steve Jobs, astfel că ceea ce vor să facă asiaticii este illegal, potrivit The Telegraph. Păpuşa care îl înfăţişează pe Jobs în acţiune şi ar trebui să coste 99 de dolari, dar ea poate fi cumpărată de pe eBay pentru 135 de dolari.

Păpuşa care-l înfăţişează pe Steve Jobs în acţiune dispune şi de o pereche suplimentara de mâini cu care cei care o cumpără se pot juca pentru a recrea diverse gesturi ale carismaticului lider, care a murit anul trecut. Evident că Jobs este înfăţişat cu blugii şi puloverul care l-au facut celebru, iar ca "accesorii" suplimentare sunt oferite câteva obiecte în miniatură precum şosete negre, ochelari, o curea de piele, două mere, dintre care unul muşcat, şi un mic banner de fundal pe care scrie "One More Thing".

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite