Sorin Blejnar: Sunt victima unor politicieni și a unor trusturi de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul șef al ANAF Sorin Blejnar a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este victima unor partide politice și a unor trusturi de presă și că va reuși să convingă opinia publică de nevinovăția sa.

„Explicațiile pe care le voi furniza opiniei publice nu vreau să fie folosite în vreun fel sau altul de partide politice. Nu sunt membru al niciunui partid politic. Sunt doar un funcționar public, un funcționar care a încercat să-și facă datoria. După ce voi furniza dovezile, opinia publică va înțelege că eu sunt nevinovat și sunt victima unor trusturi de presă și ale unor politicieni", a spus Blejnar.

Fostul șef al Fiscului a subliniat că pe perioada desfășurării campaniei de referendum, campania împotriva sa a fost mult mai agresivă.

„În timpul referendumului, și aici din păcate va trebui să fac politică, o parte din liderii USL m-au amenințat constant. Au încercat să agațe de PDL imaginea mea de om corput. Victor Ponta încearcă să facă presiuni asupra procurorilor care se ocupă de dosare și reușește datorită unor procurori prieteni în Parchet", a spus Sorin Blejnar.

Fostul șef ANAF a scos în evidență declarațiile premirului Victor Ponta cum că îl va închide pe Blejnar odată ajuns la Putere.

„Mi-au fost făcute dosare penale în care nu am niciun fel de rol. Dosare în care nu am niciun amestec decât că am fost la un moment dat șef al ANAF și am fost incomod și mi-am făcut datoria. Îl somez pe Victor Ponta să nu mai pună presiuni pe procurori", a mai declarat Blejnar.

„Șova și Negoiță au făcut instrumentul unor dosare speciale ale ANAF, iar acele dosare nu vor fi uitate pentru că au pus mâna pe putere. Parchetele sunt corecte, nu pot fi controlate de câțiva oameni neonești", a conchis Sorin Blejnar

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite