Socar România a deschis o nouă benzinărie în Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, compania petrolieră Socar România a inaugurat o nouă stație de carburanți în Drăgușeni, județul Suceava. Benzinăria din Drăgușeni este singura benzinărie de pe DN E 85 care se adresează și consumatorilor mari și este amenajată pe o suprafață de 2.800 de metri pătrați, potrivit unui comunicat remis de companie.

"Stația de la Dragușeni este o nouă investiție Socar în zona de nord-est a României care vine să completeze rețeaua de aici, consolidată ca una de reper în domeniul prețurilor și al calității produselor. Odată cu această investiție, compania va deține 13 benzinării în zona Moldovei și poate începe dezvoltarea națională, a cărei prime etape se va finaliza în cursul acestui an. Planul de dezvoltare națională al Socar România va include într-o primă fază orașe importante din România. Desigur, Capitala României este inclusă în planul de investiții preconizat pentru anul în curs", a declarat Hamza Karimov, CEO al companiei Socar România.

Stația de la Drăgușeni practică servicii de tip info-chioșc pentru orientarea în trafic a șoferilor. Benzinăria furnizează carburanți obținuți din materie primă din Azerbaidjan și dispune de trei pompe de alimentare, inclusiv o pompă cu debit mărit, destinată autovehicolelor de mari dimensiuni.

"Am adus pe piața din România servicii noi, semnalate de șoferi ca nevoi în trafic. Suntem atenți la astfel de semnale și încercăm să le concretizăm prin servicii pe care clienții să le găsească în întreaga rețea Socar", a mai spus Hamza Karimov.

Odată cu deschiderea benzinăriei de la Drăgușeni, Socar România deține 13 benzinării în zona Moldovei și începe dezvoltarea la nivel național.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite